Gnocchi met groene asperges
<<Home
6 personen
5 personen
4 personen
3 personen
Punten
4
Klusjes voor de hulp Chef
– Gnocchi bakken
– Dressing maken
Tijd
20 min
Gezond eten leuk en makkelijk voor het hele gezin!
Volg ons op social media
Ingrediënten / boodschappenlijstje:
6 personen
- 1200 gram gnocchi
- 18 stuks groene assperges
- 24 stuks radijsjes
- 24 stuks cherrytomaatjes
- 12 plakken Serranoham
- 150 gram geitenkaas
- 225 gram rucola sla melange
- 9 eetlepels witte wijnazijn
- 6 eetlepels olijfolie
- 1,5 eetlepels citroensap
Bereiding
Stap 1
Verhit wat olijfolie in en koekenpan, bak hierin de gnocchi en de groene asperges ongeveer 5 minuten.
Stap 2
Snijd de radijsjes in dunnen plakjes de tomaatjes in kwartjes en scheur de Serranoham klein.
Stap 3
Verdeel de sla over de borden, meng de olijfolie, witte wijnazijn en het citroensap tot een dressing. Breng op smaak met wat peper en zout. Verdeel alle ingrediënten over de borden en verbrokkel de geitenkaas erop. Serveer met de dressing.
Ingrediënten / boodschappenlijstje:
5 personen
- 1000 gram gnocchi
- 15 stuks groene assperges
- 20 stuks radijsjes
- 20 stuks cherrytomaatjes
- 10 plakken Serranoham
- 125 gram geitenkaas
- 190 gram rucola sla melange
- 7,5 eetlepels witte wijnazijn
- 5 eetlepels olijfolie
- 1,25 eetlepels citroensap
Bereiding
Stap 1
Verhit wat olijfolie in en koekenpan, bak hierin de gnocchi en de groene asperges ongeveer 5 minuten.
Stap 2
Snijd de radijsjes in dunnen plakjes de tomaatjes in kwartjes en scheur de Serranoham klein.
Stap 3
Verdeel de sla over de borden, meng de olijfolie, witte wijnazijn en het citroensap tot een dressing. Breng op smaak met wat peper en zout. Verdeel alle ingrediënten over de borden en verbrokkel de geitenkaas erop. Serveer met de dressing.
Ingrediënten / boodschappenlijstje:
4 personen
- 800 gram gnocchi
- 12 stuks groene assperges
- 16 stuks radijsjes
- 16 stuks cherrytomaatjes
- 8 plakken Serranoham
- 100 gram geitenkaas
- 150 gram rucola sla melange
- 6 eetlepels witte wijnazijn
- 4 eetlepels olijfolie
- 1 eetlepel citroensap
Bereiding
Stap 1
Verhit wat olijfolie in en koekenpan, bak hierin de gnocchi en de groene asperges ongeveer 5 minuten.
Stap 2
Snijd de radijsjes in dunnen plakjes de tomaatjes in kwartjes en scheur de Serranoham klein.
Stap 3
Verdeel de sla over de borden, meng de olijfolie, witte wijnazijn en het citroensap tot een dressing. Breng op smaak met wat peper en zout. Verdeel alle ingrediënten over de borden en verbrokkel de geitenkaas erop. Serveer met de dressing.
Ingrediënten / boodschappenlijstje:
3 personen
- 600 gram gnocchi
- 9 stuks groene assperges
- 12 stuks radijsjes
- 12 stuks cherrytomaatjes
- 6 plakken Serranoham
- 75 gram geitenkaas
- 110 gram rucola sla melange
- 4,5 eetlepels witte wijnazijn
- 3 eetlepels olijfolie
- 0,75 eetlepel citroensap
Bereiding
Stap 1
Verhit wat olijfolie in en koekenpan, bak hierin de gnocchi en de groene asperges ongeveer 5 minuten.
Stap 2
Snijd de radijsjes in dunnen plakjes de tomaatjes in kwartjes en scheur de Serranoham klein.
Stap 3
Verdeel de sla over de borden, meng de olijfolie, witte wijnazijn en het citroensap tot een dressing. Breng op smaak met wat peper en zout. Verdeel alle ingrediënten over de borden en verbrokkel de geitenkaas erop. Serveer met de dressing.